slider_0000_178522400
slider_0000_178522400
slider_0005_123459307
slider_0005_123459307
slider_0006_shutterstock_150298559
slider_0006_shutterstock_150298559
slider_0007_shutterstock_114185599
slider_0007_shutterstock_114185599
slider_0009_181696753
slider_0009_181696753
slider_0010_179216987
slider_0010_179216987
slider_0001_178506073
slider_0001_178506073
slider_0005_Pasta1
slider_0005_Pasta1
slider_0004_Pizza2
slider_0004_Pizza2
slider_0003_Palline pizza
slider_0003_Palline pizza
slider_0002_Pane Olio
slider_0002_Pane Olio
slider_0001_Pane1
slider_0001_Pane1
slider_0000_Pasta Pesce2
slider_0000_Pasta Pesce2

Boken Pasta Nostra

Ett måste för alla som gillar pasta! Och vem gör inte det? Vi är många som äter pasta flera gånger i veckan. Med rätt ingredienser är pastarätter både goda, enkla och näringsrika, dessutom ofta snabblagade. Här delar en matglad italienare generöst med sig. Du bjuds på liten näringslära om pastarätter, matnyttiga glosor med alla våra italienska favoriter och naturligtvis massor av goda och enkla recept. Precis den gnista som behövs för en nytändning i köket!

 

Skribent
Louise Malmros Manfrinato

Recept
Giovanni Penco

Foto
Helene Toresdotter

Förlag
Kakao Förlag